Laatste alarmering:
Datum 20|05 Tijd 04:34:49 (inci-06) Dienstverlening Marchje Pole (eiland) Echten Fr 026514 Prio Hoog Eenheid | Langweer (Blusgroep) Brandweer Skarsterlan...
zondag 27 mei 2018

MAANDAG 04|09

Wandel 22 september met burgemeester De Groot in Alteveer-Kerkenveld

De wandeling is bij uitstek geschikt om samen over ideeën na te denken

DE WOLDEN - Voor de achtste keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester.

 

De wandeling start op vrijdag 22 september om 14.30 uur bij het dorpshuis 'De Alke' en laat u de mooie plekken van Alteveer en Kerkenveld zien. Iedereen die nieuwsgierig is naar deze omgeving of vragen, tips en adviezen voor burgemeester Roger de Groot heeft, is van harte welkom.

 

Van gedachten wisselen

Burgemeester Roger de Groot: "Ieder jaar krijg ik tal van goede tips tijdens de wandeling. Ook is de wandeling bij uitstek geschikt om samen over ideeën na te denken. Ik merk dat steeds meer inwoners zelf het initiatief nemen in hun eigen leefomgeving. Hier ben ik erg blij mee."

 

Locatie en tijd

Wie in een informele sfeer met de burgemeester wil spreken en wil genieten van een prachtige wandeling is welkom op vrijdag 22 september vanaf 14.30 uur bij het dorpshuis 'De Alke', Jan Haarstraat 12 in Alteveer. De wandeling start om 15.00 uur en heeft een lengte van ongeveer 5 kilometer.

 

Aanmelden kan tot en met maandag 18 september via communicatie@dewolden.nl.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie