Laatste alarmering:
Datum 20|05 Tijd 04:34:49 (inci-06) Dienstverlening Marchje Pole (eiland) Echten Fr 026514 Prio Hoog Eenheid | Langweer (Blusgroep) Brandweer Skarsterlan...
zondag 27 mei 2018

DINSDAG 05|09

Raad De Wolden op excursie als start van het politieke seizoen

Het was een interessante en leuke dag als start van het politieke seizoen De Wolden 2017/2018!

DE WOLDEN - Op vrijdag 1 september 2017 trapte de raad af met de jaarlijkse raadsexcursie. De gemeenteraad bracht 's morgens een bezoek aan Lang Leve Thuis in Zuidwolde, een initiatief van Francisca Zantingh. Dit respijthuis heeft recent haar deuren geopend en de gemeenteraad was van harte welkom voor een rondleiding en een kijkje in hun nieuwe brasserie.

 

Vervolgens reisde de raad af naar Drachten voor een bezoek aan de Meldkamer Noord-Nederland. De raad bezocht het auditorium en werd onder andere geïnformeerd over de werkwijze van de hulpdiensten en de problemen waar zij tegenaan lopen.

 

's Middags stond een bezoek aan het Kunststof Recycling bedrijf "Van Werven BV" in Biddinghuizen centraal. Dit bedrijf ontvangt vanuit diverse gemeentelijke milieustraten (ook van De Wolden) harde kunststofafval en recyclet dit op een innovatieve manier tot grondstoffen, die weer verkocht worden aan de kunststofverwerkende industrie.

 

Het was een interessante en leuke dag als start van het politieke seizoen De Wolden 2017/2018!

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie