Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 11:16:34 (inci-07) Dier In Problemen (huisdier) Boeregroentje Ruinerwold 039033 Prio Middel Eenheid | Ruinerwold - TS 65-11 Brandweer De Wolden Drenthe
zaterdag 21 april 2018

WOENSDAG 27|12

Fit en gezond in Alteveer-Kerkenveld

De fitheidstest is bedoeld voor inwoners in en rondom Alteveer-Kerkenveld die graag antwoord willen krijgen op de vraag: hoe fit ben ik eigenlijk?

ALTEVEER - Bewegen is belangrijk voor iedereen! Naar mate men ouder wordt, is het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker.

 

Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld organiseert samen met gemeente De Wolden een fitheidstest in februari 2018. Iedere 60+er in en rondom Alteveer-Kerkenveld krijgt, in de week van 8 januari, een uitnodiging voor de fitheidstest op maandag 19 februari van 14.00-17.00 uur in dorpshuis De Alke.

 

Fitheidstest

De fitheidstest is bedoeld voor inwoners in en rondom Alteveer-Kerkenveld die graag antwoord willen krijgen op de vraag: hoe fit ben ik eigenlijk? De fitheidstest duurt ongeveer één uur en is speciaal voor 60+ers ontwikkeld. U wordt getest op: uithoudingsvermogen, lenigheid, handvaardigheid, knijpkracht, reactiesnelheid en bloeddruk, bloedsuiker en cholesterol. Tijdens de test zijn specialisten aanwezig die, waar nodig, advies kunnen geven.

 

Bewegingsactiviteiten

Na deze fitheidstest zijn er voldoende mogelijkheden om te blijven bewegen. Er is op 19 februari ter plekke informatie over het sport- en beweegaanbod in uw buurt.

Benieuwd naar uw fitheid? Kunt u advies gebruiken om dit te behouden of te verbeteren? Kom naar 'De Alke' om u te laten testen! Houd uw brievenbus in de gaten en stuur voor 8 februari de antwoordbrief aan ons terug.

 

Vragen of meer informatie?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerdo van Dalen, sportfunctionaris van gemeente De Wolden. U bereikt hem via telefoonnummer 14 0528 of via het e-mailadres sport@dewolden.nl.

Foto's
1/1
Locatie