Laatste alarmering:
Datum 17|10 Tijd 15:01:51 (inci-02) * (ass.: Ts) Drogterweg Zuidwolde Dr 039034 Prio Middel Eenheid | OVD ZW - VC3-OD 60-91 Brandweer Hoogeveen Drenthe
vrijdag 19 oktober 2018

VRIJDAG 16|03

Politiek Café in De Wolden: de uitslagen

Inwoners zijn van harte welkom om naar het Politiek Café te komen en live de voorlopige uitslagen te horen

ZUIDWOLDE - Woensdag 21 maart organiseert gemeente De Wolden vanaf 21.30 uur een Politiek Café in de raadzaal van het gemeentehuis. De (tussentijdse) uitslagen worden dan gepresenteerd door Jeanette Brouwer, in samenwerking met burgemeester Roger de Groot.

 

Tijdens de avond vertellen verschillende gasten over de campagnes, de verkiezingsdag, het stemmen tellen, etc. Verder is er live muziek van gitarist Marius Klein.

 

Welkom!

Inwoners zijn van harte welkom om naar het Politiek Café te komen en live de voorlopige uitslagen te horen. De definitieve uitslag wordt vrijdag 23 maart om 10.00 uur bekend gemaakt.

 

Opkomst bevorderende campagne

Om inwoners beter te bereiken, heeft de gemeente een (grotendeels) online campagne opgezet. Veel inwoners maken gebruik maken van sociale media, zoals Facebook. Om hen op een laagdrempelige manier te vertellen waarom het zo belangrijk is om te gaan stemmen, heeft De Wolden hier heel veel gebruik van gemaakt.


Naast de inzet via sociale media is een verkiezingskrant De Wolden gemaakt, die huis-aan-huis is verspreid. En de speciale website dewoldenstemt.nl staat sinds januari weer online. Als afsluiting organiseerde de griffie van De Wolden op 15 maart een groot slotdebat in het gemeentehuis.

 

Live via DNO StreekTV

DNO StreekTV zendt het Politiek Café live uit via de kabel en internet.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie