Laatste alarmering:
Datum 07|02 Tijd 13:43:10 (inci-09) Vko (voertuig Gekanteld, Vrachtwagen) A28 Li,0 De Wijk 039031 038671 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Drenthe (Voorlichter)
zondag 17 februari 2019

VRIJDAG 26|01

De Wolden lanceert verkiezingswebsite dewoldenstemt.nl

De gemeenteraad wil inwoners van De Wolden graag informeren over de verkiezingen en de activiteiten die daar bij horen

DE WOLDEN - Woensdag 21 maart is het zover: de gemeenteraadsverkiezingen. Net als in 2014 heeft gemeente De Wolden besloten om ook in 2018 de verkiezingswebsite dewoldenstemt.nl in te zetten. Burgemeester Roger de Groot lanceerde de website donderdagavond tijdens de raadsvergadering.

 

De gemeenteraad wil inwoners van De Wolden graag informeren over de verkiezingen en de activiteiten die daar bij horen. Vanwege het succes in 2014, is besloten om ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen dewoldenstemt.nl als informatiekanaal te gebruiken. Burgemeester Roger de Groot: "Stemmen voor de gemeenteraad is niet zo maar iets. Je hebt echt invloed op zaken die dicht in jouw eigen omgeving spelen. Uit de gekozen gemeenteraad wordt straks het nieuwe college van burgemeester en wethouders samengesteld. Dan wordt ook besproken wat de plannen voor de komende vier jaar zijn. Op alle terreinen waar de gemeente bij betrokken is."

 

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Inwoners uit gemeente De Wolden kunnen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen kiezen uit zeven partijen. Dit zijn: Gemeentebelangen, VVD, CDA, PvdA, D66, ChristenUnie en GroenLinks.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie