Laatste alarmering:
Datum 07|02 Tijd 13:43:10 (inci-09) Vko (voertuig Gekanteld, Vrachtwagen) A28 Li,0 De Wijk 039031 038671 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Drenthe (Voorlichter)
zondag 17 februari 2019

WOENSDAG 07|02

Snoeiwerkzaamheden in Echten

Alle bushaltes komen in dit traject te vervallen tijdens de werkzaamheden

ECHTEN - Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 februari gaat gemeente De Wolden snoeiwerkzaamheden verrichten aan de bomen langs de Ruinerweg en Zuidwolderweg in Echten. Om de werkzaamheden zo snel en veilig mogelijk uit te voeren, worden er verkeersmaatregelen genomen.

 

De werkzaamheden worden uitgevoerd in drie fasen:

  • Het verkeer wordt van de Oshaarseweg tot aan de brug over het Oude Diepje begeleidt met behulp van verkeersregelaars.
  • Vervolgens wordt het verkeer omgeleid bij de Oshaarseweg tot Zegeringen. Hier staan borden met omleidingsroutes voor (vracht)auto's, landbouwverkeer en fietsers.
  • Ook het verkeer van Zegeringen tot de spoorwegovergang wordt omgeleid. Hier staan ook borden met omleidingsroutes voor (vracht)auto's, landbouwverkeer en fietsers.

 

Alle bushaltes komen in dit traject te vervallen tijdens de werkzaamheden. Voor het ophalen van het afval gaat de gemeente nog in overleg met Van Gansewinkel.

 

De gemeente is zich er van bewust dat deze verkeersmaatregelen hinder gaat opleveren voor de inwoners van Echten en omgeving. De gemeente verzoekt iedereen om rekening te houden met de werkzaamheden en op tijd te vertrekken voor werk, school en/of andere afspraken.

 

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Jaap Smit van de afdeling Beheer Openbare Ruimte. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0528.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie