Laatste alarmering:
Datum 07|02 Tijd 13:43:10 (inci-09) Vko (voertuig Gekanteld, Vrachtwagen) A28 Li,0 De Wijk 039031 038671 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Drenthe (Voorlichter)
zondag 17 februari 2019

MAANDAG 12|02

20 Jaar De Wolden: hoe gaan we dit vieren?

Wilt u meedenken en brainstormen om 2 juni tot een heel bijzondere dag te maken?

DE WOLDEN - Dit jaar bestaat de gemeente De Wolden 20 jaar, dat is 20 jaar kracht van inwoners van De Wolden, veel succesvolle initiatieven van inwoners, dat vraagt om een feestje.

 

Hoe gaan we dit vieren?

Hoe zou u dit willen vieren? Hoe kunnen we hier samen een leuke dag van maken? Wat zijn uw ideeën? Alleen de datum voor het feest staat vast: zaterdag 2 juni. Voor de invulling van die dag is de gemeente benieuwd naar uw ideeën. Daarom nodigt de gemeente u uit om mee te denken en mee te organiseren.

 

Denk en praat mee!

Wilt u meedenken en brainstormen om 2 juni tot een heel bijzondere dag te maken? Kom dan ook op donderdag 22 februari om 20.00 uur in de Boerhoorn, Oosterweg 14 in Zuidwolde. En neem vrienden, buren en familie uit de gemeente ook mee. Niet alleen volwassenen, maar vooral ook jongeren zijn van harte uitgenodigd om te laten horen wat zij leuk vinden. Hoe meer ideeën, hoe beter.

 

Aanmelden voor brainstorm

U kunt zich aanmelden voor de brainstormbijeenkomst bij Leonoor Colenbrander (LeonoorColenbrander@welzijndewolden.nl) of bij Riet Muller (r.muller@dewoldenhoogeveen.nl).

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie